Fakultet

Korisničko imex
Šifra
Prijava >
Novosti

Javno nastupno predavanje  - 9.9.2014.
Izvješćujemo Vas da će dr. sc. Martina Šunj u povodu svog izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta za znanstveno područje Biomedicine i zdravstva, polje Kliničke medicinske znanosti, grana Ginekologija i opstetricija, održati javno nastupno predavanje.

Javno nastupno predavanje  - 5.9.2014.
Izvješćujemo Vas da će dr. sc. Petar Drviš u povodu svog izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta za znanstveno područje Biomedicine i zdravstva, polje Kliničke medicinske znanosti, grana Otorinolaringologija, održati javno nastupno predavanje.

Erasmus  - 3.9.2014.
Objavljen je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu Erasmus+ studijskog boravka u ljetnom semestru 2014./15. Rok prijave je do 20. rujna 2014.

Natječaj  - 1.9.2014.
Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Centar za globalno zdravlje poziva na iskaz interesa za radno mjesto na projektu BBMRI-LPC (Biobanking and Biomolecular Research Infrastructure – Large Prospective Cohorts)

Poslijediplomski tečaj 1. kategorije  - 1.9.2014.
Poslijediplomski tečaj I. kategorije "Nove tehnologije u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji: LASER VISOKOG INTEZITETA I UDARNI VAL" održat će se od 13. do 14. rujna 2014. Tečaj je bodovan prema pravilniku HLK-a.

Javno nastupno predavanje  - 7.7.2014.
Izvješćujemo Vas da će dr. sc. Mihajlo Lojpur u povodu svog izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta za znanstveno područje Biomedicine i zdravstva, polje Kliničke medicinske znanosti, grana Anesteziologija, održati javno nastupno predavanje.

Javno nastupno predavanje  - 2.7.2014.
Izvješćujemo Vas da će dr. sc. Ivo Bekavac u povodu svog izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta za znanstveno područje Biomedicine i zdravstva, polje Kliničke medicinske znanosti, grana Neurologija, održati javno nastupno predavanje.

Prezentacija instrumenata za kemijsku analizu  - 2.7.2014.
9. srpnja u 12 sati u multimedijalnoj dvorani na drugom katu sjeverne zgrade Sveučilišne knjižnice u Splitu (R.Boškovića 32) održat će se prezentacija "News in NMR, MS, SEM and TEM instruments".

Javno nastupno predavanje  - 30.6.2014.
Izvješćujemo Vas da će dr. sc. Boris Bačić u povodu svog izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta za znanstveno područje Biomedicine i zdravstva, polje Kliničke medicinske znanosti, grana Ginekologija i opstetricija, održati javno nastupno predavanje.

Eurostudent istraživanje  - 27.6.2014.
Nastavno istraživanje EUROSTUDENT V koje u tijeku, kako bismo imali što veći odziv studenata na Vašem visokom učilištu, i samim time i što kvalitetnije rezultate podsjećamo studente na upitnik kojem mogu pristupiti još svega nekoliko dana, tj. do ponedjeljka, 30. lipnja 2014., na adresi www.eurostudent.hr.


print
print
facebook
Globaldizajn d.o.o.