Fakultet

Korisničko imex
Šifra
Prijava >
Novosti

Natječaj  - 1.9.2014.
Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Centar za globalno zdravlje poziva na iskaz interesa za radno mjesto na projektu BBMRI-LPC (Biobanking and Biomolecular Research Infrastructure – Large Prospective Cohorts)

Poslijediplomski tečaj 1. kategorije  - 1.9.2014.
Poslijediplomski tečaj I. kategorije "Nove tehnologije u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji: LASER VISOKOG INTEZITETA I UDARNI VAL" održat će se od 13. do 14. rujna 2014. Tečaj je bodovan prema pravilniku HLK-a.

Javno nastupno predavanje  - 7.7.2014.
Izvješćujemo Vas da će dr. sc. Mihajlo Lojpur u povodu svog izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta za znanstveno područje Biomedicine i zdravstva, polje Kliničke medicinske znanosti, grana Anesteziologija, održati javno nastupno predavanje.

Javno nastupno predavanje  - 2.7.2014.
Izvješćujemo Vas da će dr. sc. Ivo Bekavac u povodu svog izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta za znanstveno područje Biomedicine i zdravstva, polje Kliničke medicinske znanosti, grana Neurologija, održati javno nastupno predavanje.

Prezentacija instrumenata za kemijsku analizu  - 2.7.2014.
9. srpnja u 12 sati u multimedijalnoj dvorani na drugom katu sjeverne zgrade Sveučilišne knjižnice u Splitu (R.Boškovića 32) održat će se prezentacija "News in NMR, MS, SEM and TEM instruments".

Javno nastupno predavanje  - 30.6.2014.
Izvješćujemo Vas da će dr. sc. Boris Bačić u povodu svog izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta za znanstveno područje Biomedicine i zdravstva, polje Kliničke medicinske znanosti, grana Ginekologija i opstetricija, održati javno nastupno predavanje.

Eurostudent istraživanje  - 27.6.2014.
Nastavno istraživanje EUROSTUDENT V koje u tijeku, kako bismo imali što veći odziv studenata na Vašem visokom učilištu, i samim time i što kvalitetnije rezultate podsjećamo studente na upitnik kojem mogu pristupiti još svega nekoliko dana, tj. do ponedjeljka, 30. lipnja 2014., na adresi www.eurostudent.hr.

EASE Split 2014  - 13.6.2014.
European Association of Science Editors, The complex world of science editing, TWELFTH GENERAL ASSEMBLY AND CONFERENCE, University of Split School of Medicine, Split, Croatia, 13th – 15th June 2014

Odluka o isplati stipendije  - 13.6.2014.
Objavljena je Odluka o isplati stipendije redovitim studentima koji imaju prebivalište na poplavljenom području Vukovarsko-srijemske županije.

Javno nastupno predavanje  - 13.6.2014.
Izvješćujemo Vas da će dr. sc. Joško Markić u povodu svog izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta za znanstveno područje Biomedicine i zdravstva, polje Kliničke medicinske znanosti, grana Pedijatrija, održati javno nastupno predavanje.


print
print
facebook
Globaldizajn d.o.o.